"Татрафан" та Львівська політехніка разом допомагають військовим

З початку війни науковці Національного університету «Львівська політехніка» передають військовим інноваційну продукцію Aquior: пов’язки, серветки, бинти, маски, покривала. У цьому їм допомагає адміністрація навчального закладу, благодійні організації, місцева влада та бізнес, серед якого і ми –компанія «Татрафан»!  

За два роки наше підприємство безоплатно виготовило та передало 844  кілограми упаковки для гідрогелевих медичних засобів, яка дозволяє зберігати лікувальні властивості, а також транспортувати продукцію в різних температурних режимах та умовах перевезення. Приємно відзначити, що наше пакування отримало позитивні відгуки після використання в польових умовах, тож ми продовжуємо допомагати і кілька днів тому відправили чергову партію фахівцям із Львівської політехніки.  

Відзначимо, нещодавно в університеті було офіційно відкрито Пілотний зал з виготовлення медичних засобів. Дякуємо нашим партнерам за дієву співпрацю!

На фото: менеджерка з обслуговування ключових клієнтів Інна Демчунь, яка опікується виробництвом упаковки для медичних засобів!

Довідка:

Гідрогелева пов’язка – це стерильне покриття, яке забезпечує сучасний прогресивний метод вологого загоєння ран; ефективно захищає рану від механічного впливу, повторного інфікування та забезпечує відведення ексудату (виділень з рани), регулює водний баланс у рановому ложе, підтримує в рані комфортний тепловий режим. Їх використовують при опіках та на ранах різного походження на 2 та 3 стадії терапії у закладах охорони здоров’я; післяопераційних ранах, та ранах, що важко загоюються.

Застосування гідрогелевих пов’язок пришвидшує процес лікування та скорочує його час у 2–3 рази залежно від клінічного випадку. Використання гідрогелевих пов’язок не вимагає спеціальної підготовки для того, щоб надати швидку та ефективну першу допомогу за будь-якого типу опікової травми. При накладанні пов’язки охолоджується місце опіку, зменшується ймовірність виникнення опікових міхурів. Пов’язка захищає рану від інфікування та зменшує ризик появи гіпертрофічних рубців при загоєнні.

Напишіть нам

Будемо раді почувати ваші думки з приводу даної публікації