Гнучкі та екологічні

Гнучкі та екологічні

Збереження довкілля – один із топ-трендів, коли мова заходить про велике промислове виробництво.

Кожен із нас користується великою кількістю техніки, купує різноманітні товари. Проте далеко не завжди ми думаємо про екологію і те, яким чином виробництво будь-чого на неї впливає!
Разом із цим відповідальні компанії дбають про навколишнє середовище. До цього переліку ми сміливо включаємо і себе – ТОВ «Татрафан». Як розповідає наш менеджер з продажу Вадим Морозюк, для виготовлення гнучкої упаковки використовують плівки, які були виготовлені з вторинної сировини.

«Наш постачальник має свої відходи, які перероблює, утворюючи гранули поліпропілену, необхідні для створення пакувальних матеріалів, – розповідає Вадим. – Також ми співпрацюємо з компаніями, які купують у нас відходи готових напівфабрикатів. Вони теж перероблюють їх у гранули та потім використовують для виготовлення виробів, які не контактуватимуть з харчовими продуктами».

Окрім цього, наша компанія активно вивчає питання зменшення викидів вуглекислого газу в атмосферу. Один із способів це зробити – зворотній цикл використання технічної води, який запровадили на підприємстві. З цією ж метою використовуємо навантажувачі, які працюють на електроенергії та повністю перейшли на діодні лампи, регулярно проводимо озеленення території.

«Татрафаном» запроваджено систему екологічного управління ISO 14001:2015

Також «Татрафаном» запроваджено систему екологічного управління ISO 14001:2015 та оцінку екологічних ризиків методом FMEA.
«Дотримуватися найсуворіших стандартів – це наш обов’язок перед замовником. Він так само зобов’язаний перед кінцевим покупцем та повинен надати йому якісний продукт у найкращому пакувальному матеріалі», – резюмував Вадим Морозюк.

 

Напишіть нам

Будемо раді почувати ваші думки з приводу даної публікації